22 Eylül 2013 Pazar

Kaliteli Backlink Nedir?

Merhaba değerli okurlarımız,

Bu yazımızda kaliteli backlink nedir nasıl yapılır? konu başlığı hakkında bilgiler aktaracağız.

Kaliteli backlink kavramından önce backlink terimini bir kez daha açıklamakta yarar olduğunu düşünüyorum. Backlink, bir sitenin ya da sayfanın başka sayfa veya sitelerden almış olduğu bağlantılara verilen isimdir. Bu ref bağlantılar ile sitelerimiz trustrank, mozrank, pagerank, alexa konusunda iyileşme gösterirler.



Web sitelerimizin ziyaretçisinin artması konusunda her türlü aksiyonu alırız. Bu aksiyonlar arasında en önemli araç ise backlink terimi olmuştur. Backlink terimini ikiye ayırabiliriz. Kendi arasında bir çok çeşitliliği olan bu kavram aslında ikiye ayrılır. Kalitesiz ve kaliteli backlink olarak. Kaliteli backlink, kaliteli ziyaretçi sayısı yüksek, sosyal medya sayfalarınca desteklenen sayfalardan alınan bağlantılardır. Kalitesiz ise çöp, herkesin bağlantı ekleyebildiği ve spam adı verdiğimiz sayfalardan alınan bağlantılardır. Siz kaliteli bağlantıları tercih ederseniz web sitenizde o kadar popüler olur.

Kaliteli backlink kaynakları genellikle ücretsiz olmaz. Bu kaynaklara sahip kişiler sitelerinden tanıtım yazısı, banner reklam ya da text link şeklinde backlink satışı yaparlar. Bu siteleri toplu olarak bizlere tedarik eden firma ise seotures firmasıdır. Ziyaret etmenizi ve faydalanmanızı kesinlikle ve kesinlikle önermekteyim.

http://www.seotures.com/

Saygılarımla;

Seo Tures - Seo Girişimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder