24 Eylül 2013 Salı

Google Backlink

Merhabalar,

Değerli okurlar bu yazımızda sizlere google backlink terimi hakkında bilgiler aktaracağım.

Google backlink google arama motorunun yayınlamış olduğu linklere verilen isimdir. Yani google arama motorunda link:siteadresi.com yazarak sorgulama yaptığımızda gördüğümüz tüm bağlantılar google backlink sınıfına girer. Normal backlink değerimize istinaden bu rakam oldukça düşüktür. Bazı bilirkişiler kaliteli backlink kaynaklarını baz aldığını bazıları ise rastgele önüne gelen bağlantıyı baz aldığını iddia ederler. Aslında google insanların bunu çözmemesi için bazen kaliteli bazen çok karmaşık bağlantıları google backlink olarak listeler. Bu nedenle algoritmasını kimse çözemez.



Google link algoritması çözülmesin diye backlink kaynaklarının tümünü yayınlamaz. Yayınladığı kaynaklar elle gösterilecek kadar azdır. Google backlink sahibi olmak için backlink sayınızın yüksek olması ve ziyaretçi sayısı yüksek sayfalardan bağlantı alınması gereklidir.

Değerli okurlarımız backlink terimi google açısından çok önemli bir kavramdır. Seo için vazgeçilmezdir. Alacağınız doğru ve kaliteli backlink kaynakları her zaman için web sayfanıza fayda sağlayacaktır.

Kaliteli backlink almak için: http://www.seotures.com/ firmasını ziyaret etmenizi önermekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder